Taotraining banner
Home Events - Taotraining Lezingen Interne Alchemie: van seksuele energie tot spiritueel ontwaken
Lezingen 1140

Interne Alchemie: van seksuele energie tot spiritueel ontwaken

Kun je lood in goud veranderen? De middeleeuwse alchemisten hebben het eindeloos geprobeerd. Een taoïst zou zeggen dat zij op een dwaalspoor zaten. De transformatie van lood naar goud is niet letterlijk te nemen. Ze is bedoeld als metafoor voor een innerlijk transformatieproces, gericht op de steeds verdere verfijning van je energie. Het is deze kennis, die van de interne alchemisten, die aan de basis ligt van Taotraining.

Tijdens zijn lezing op zaterdagavond 25 november, gaat Reinoud uitgebreid in op de intern alchemistische route 'van lood naar goud', die begint in de testikels & eierstokken bij de seksuele energie, en die eindigt bij spiritueel ontwaken.

  • Omdat we Reinouds lezingen lekker laagdrempelig willen maken, kost een kaartje maar 10 euro. Met dat kaartje kun je bovendien GRATIS een introducé meenemen!
  • De lezing duurt van 20.00 tot 22.00 uur. We beginnen altijd stipt op tijd, dus zorg dat je op tijd bent. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje thee en om je rustig te installeren.
  • Na aanmelding/betaling ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Neem je een introducé mee, laat het ons dan even weten via een reply op die mail.

Datum

25 nov 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Landgoed Zonheuvel
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn
Website
https://landgoedzonheuvel.nl
Categorie

Organisator

Taotraining
Taotraining
Email
[email protected]
QR code
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT