Taotraining banner

Taotraining is een complete online training met 25 verschillende modules die samen de Eerste Inwijding van de Dragongate school vormen. Wij bieden online en live trainingen met praktische tools en heldere uitleg over de onsterfelijkheidstraining ofwel Parelbewustzijn, direct herkenbaar en toepasbaar in het drukke leven van de moderne mens.

De basis van Taotraining wordt gevormd door de 25 modules. De eerste 5 modules vormen hier de basis en zijn voor iedereen los van elkaar verkrijgbaar en te beoefenen, al dan niet in combinatie met live trainingen.

Iedere module bestaat uit 8 tot 12 lessen over een specifiek onderwerp die je online kunt trainen met behulp van audio, video en leesmateriaal. Meditaties, oefeningen en de achtergronden en effecten van de training worden helder en eenvoudig uiteengezet. Taoïstisch trainen was nog nooit zo toegankelijk!

De beste module om mee te beginnen als je geïnteresseerd bent in de basis van de onsterfelijkheidstraining is Module 1.

Je kunt je hier inschrijven voor 3 gratis introductiemails over Module 1, je ontvangt dan ook meteen onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Het hele overzicht van alle 25 modules vind je hier

Wat kun je nog meer doen bij Taotraining?

Voor mensen die online trainen en voor iedereen die nieuwsgierig is naar de Taotraining organiseren we regelmatig laagdrempelige lezingen en live events, toegankelijk voor iedereen. Een ideale mogelijkheid om kennis te maken met Reinoud Eleveld en aan den lijve te ervaren wat Taotraining precies inhoudt.

Kom naar een lezing of live event

Het taoïsme beslaat een wijd spectrum aan levensthema's, adviezen, informatie en wijsheid. Het is een levensschool, een spiritueel pad dat de kwaliteit van je leven enorm kan verhogen. In onze achtergrondartikelen belichten we de verschillende levensthema's en belangrijkste onderwerpen die aan bod komen bij het taoïsme.

Lees de achtergrondartikelen

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT