Vliegende start

Voor iedereen die een serieus begin wil maken met Taotraining is er ‘de Vliegende Start’. Dit is een pakket die bestaat uit de eerste drie online modules van Taotraining. ‘Vliegende Start’ kun je voor € 497,- aanschaffen. Dat is drie modules voor de prijs van twee.

Wat krijg je?

Module 1: Op weg naar wijsheid

In Module 1 leer je hoe de I-kracht te activeren. Dit is het fundament van de taoïstische training. Je maakt kennis met het Innerlijke Landschap middels de Innerlijke Glimlach meditaties. Ook leer je technieken om het Eerste Vuur, het Tantien-vuur te activeren, alsmede de basis van de IJzeren Hemd-technieken, te beginnen met de beroemde Omhels de Boom-houding. In deze module krijg je ook de eerste oefeningen van de Droomtraining aangereikt.

Module 2: Seksuele Kung Fu 1

De tweede module staat geheel in het teken van de basistechnieken van de transformatie van seksuele energie, ook wel Seksuele Kung Fu genoemd. Je leert werken met niet-orgastische seksuele energie middels een klassieke techniek: The Way of the Nun (vrouwen) en The way of the Monk (mannen). Je leert een hele nieuwe dimensie van seksualiteit kennen, namelijk de transformatieseksualiteit, naast de voortplantingsseksualiteit die in onze cultuur veel bekender is. In deze module leer je werken met het Tweede Vuur, het Mingmen-vuur.

Module 3: Seksuele Kung Fu 2

Seksuele veiligheid en volwassenheid vormt de basis van de Taotraining. Daarom zijn twee van de drie basis-modules gericht op de transformatie van seksuele energie. In deze module leer je werken met orgastische seksuele energie. De essentie van deze technieken is het leren maken van ‘Het Medicijn’ – het verfijnen en optimaliseren van het zelfgenezende vermogen van het lichaam.

Het fundament en het uiteindelijke doel van de Taotraining

Leren hoe je een leven lang gezond, kalm en gelukkig kunt blijven is voor veel mensen een belangrijke motivatie om te beginnen met Taotraining. En laten we wel wezen, als je dat voor elkaar krijgt is dat ook een buitengewone verdienste, waarmee je meteen al uitzondering op de regel bent. Voor Taotraining is dit echter nog maar het begin. Een gezond lichaam, een kalme geest en een blij hart vormen het fundament van waar het bij Taotraining werkelijk over gaat – en dat is bewustwording.

Realisatie

Reinoud Eleveld, de oprichter van Taotraining, noemt dit ‘het oprekken van de grenzen van de werkelijkheid’ ofwel ‘het leren manoeuvreren in de werkelijkheid’. De werkelijkheid leren zien zoals ze is, weten hoe jij als mens je zó in die werkelijkheid kunt bewegen dat je je absolute potentieel kunt realiseren – dat is waar Taotraining over gaat. In de yoga-traditie spreekt men over verlichting, in de taoïstische traditie spreekt men over realisatie – wellicht twee verschillende woorden voor één en hetzelfde.

Inwijding

Het pad naar realisatie noemen we bij Taotraining ‘inwijding’. Middels het doorlopen van de verschillende stappen in de training word je ingewijd in de geheimen van het taoïsme, die overigens allang geen geheimen meer zijn. Zo’n halve eeuw of meer geleden werd deze kennis vrijgegeven en inmiddels wordt ze over de hele wereld gepraktiseerd en bestudeerd. Ook taoïsten herkennen de urgentie, de toestand van de wereld, die om bewustwording smeekt. ‘Vliegende Start’ vormt een gedegen begin van dit pad naar realisatie. De eerste drie modules maken deel uit van de eerste inwijding, die uiteindelijk uit 25 modules bestaat.

Doe mee aan de Vliegende Start en betaal slechts € 497,- voor de eerste drie online modules

Deelnemen aan de Vliegende start (Vrouwen versie)Deelnemen aan de Vliegende start (Mannen versie)
Blijf op de hoogte
ontvang de nieuwsbrief

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT