[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hallo allemaal,

Om de organisatie van het 7 jaars programma zo soepel mogelijk te laten verlopen willen we je graag een paar vragen stellen. Met jouw hulp kunnen we de komende tijd optimaal voorbereiden. We stellen het zeer op prijs wanneer je onderstaande vragen wilt beantwoorden.

Toelichting bij de punten

7-jaars programma

Met nog meer dan 100 deelnemers hebben we moeite voldoende kamers te reserveren voor het eerste weekend in 2018. We willen graag weten of het nodig is om (nood)maatregelen te treffen. Om die reden willen we een realistische inschatting maken van hoeveel mensen we tegen die tijd kunnen verwachten. Als alternatief kan er eventueel worden deelgenomen aan de 3 daagse training maar omdat we niet meer kunnen wisselen van weekend verwachten we dat die ook drukker worden.

China-reis (29 Maart-10 april 2021)

De reis naar China is in volle voorbereiding. Omdat alles snel duurder aan het worden is in Azië moeten we met een zo goed mogelijke inschatting kamers en locaties gaan reserveren.

Reinouds idee is om de China-reis te starten en te eindigen in Thailand. Dat geeft de mogelijkheid voor mensen die dat willen eventueel een vakantie voor of na de China reis plannen.

Groepsreizen zijn vaak voordeliger en flexibeler, We willen graag weten of je vanaf Schiphol uit en thuis met een groep mee zou willen reizen.

Stalen hitter

In 2018 gaan we ook aan de slag met de stalen hitter / roede. Daar is lastig aan te komen. Sommigen hebben al een stalen hitter aangeschaft, anderen schaffen hem misschien elders aan of maken hem zelf. Voor de mensen zonder:

We hebben iemand in Nederland die handmatig een versie maakt van lasdraad met een fiets handvat. Dat is veel werk maar de kosten zijn beperkt. Wel is de ervaring dat bij langdurig gebruik de draden soms los raken. Gebruik je hem niet te regelmatig mogelijk een goede keus. De kosten zullen 39 euro zijn. Zie foto hieronder.

In Thailand hebben we een contact waar we roestvrij stalen versie kunnen kopen. Die komen ook in twee maten. Voor vrouwen is de kleine versie aan te raden. Omdat ze bijna 2kg per stuk wegen, wordt dat flink slepen en maken de transportkosten het een dure grap. We komen dan op ongeveer 79 euro, afhankelijk van het aantal. Dan heb je wel een mooie en stevige hitter die lang mee moet gaan,

Om voldoende hitters te laten maken en/of te transporteren is het fijn als we de aantallen weten.[/vc_column_text][vc_column_text css=".vc_custom_1513073063883{margin-top: 20px !important;}"]Dieet wensen:

Omdat iedereen nu ongetwijfeld een stuk gezonder is geworden in de afgelopen 3 jaren, gaan we de eerdere gegevens verwijderen. Je weet nu ook hoe het gaat bij het ISVW met de bordjes erbij.

Heb je dieeet wensen dan ben je ook verplicht om bij de keuken je bordje op te halen. Je kunt het naar wens aanvullen met het buffet maar soms komen er van de 7 'wensen' maar 3 mensen hun bordje halen en dat is onredelijk naar de keuken toe die er flink werk van maakt.

Zie het 'wensen' dus vooral niet als vrijblijvende optie en laat het echt een noodzakelijke uitzondering zijn.

 

Klik dus door de vragen en wij gaan ermee aan de slag.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][gravityform id="15" title="false" description="false" ajax="true"][/vc_column][/vc_row]

Blijf op de hoogte
ontvang de nieuwsbrief

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT