Taotraining banner

Podcast over codependency, veiligheid & seksuele kung fu

Recentelijk was Reinoud te gast in de podcast van Lars Faber. Hier kijk je hun levendige gesprek (2 uur) terug:

Met dank aan Lars Faber, 'the Breathwork Coach'. We ondersteunen zijn werk van harte. We verwijzen je dan ook graag naar zijn website, waar je meer informatie vindt over wat hij doet en over de vier archetypen van codependency zoals hij die onderscheidt. Op zijn YouTube-kanaal - waarop je je kunt abonneren - vind je ook zijn andere podcasts en overige video's.

Meer lezen/luisteren/kijken over seksuele kung fu?

Dit artikel op onze website is een heel goed startpunt want geeft een heldere samenvatting + overzicht: https://taotraining.nl/transformatie-seksualiteit/

Daarna kun je desgewenst de diepte in via een aantal lezingen van Reinoud, opgenomen in 2020/2021:

Aan de slag met seksuele kung fu?

Als je concreet aan de slag wilt met de seksuele kung fu, dan heb je grofweg twee opties:

Optie 1 = de online Vallei-cursus van Vallei-Orgasme (link onderaan deze pagina)

Optie 2 = het Jaarprogramma Parelbewustzijn van Taotraining

Vallei en Taotraining zijn zusterorganisaties. Beide zijn initiatieven van Reinoud, maar met een andere insteek: Vallei gaat voor de volle 100% over seksuele kung fu, terwijl deze practice bij Taotraining één onderdeel is - zij het een heel wezenlijk onderdeel! - van het grotere proces van bewustzijnsontwikkeling richting Wijsheid.

Welke optie jou het beste past, kun je alleen zelf bepalen. Wat je daarin kunt mee laten wegen:

 • Waar gaat je interesse naar uit? Specifiek naar de seksuele kung fu, of naar het grotere plaatje van bewustzijnsontwikkeling richting Wijsheid waar de seksuele kung fu een wezenlijk onderdeel van is?
 • Welke organisatie spreekt je het meeste aan? Taotraining is een mysterieschool, Vallei een brede beweging gericht op een groter publiek. Beide organisaties hebben dus een eigen toon, taal en trilling.
 • Hoeveel geld heb je te besteden? De online Vallei-cursus kost 247 euro (en met onze kortingscode zelfs maar 197 euro), een Jaarprogramma bij Taotraining 1.500 (de Online variant) of 2.500 euro (de Live variant).

Goed om te weten:

 • De seksuele kung fu technieken die je leert in de online Vallei-cursus (het zogeheten 'Medicijn' maken), zitten ook in (module 2 van) het Jaarprogramma Parelbewustzijn. Andersom leer je in het Jaarprogramma Parelbewustzijn ook seksuele kung fu technieken die niét in de Vallei-cursus zitten (in module 1; 'the Way of the Nun/Monk').
 • We raden je niet aan om onze module 2 'los' te kopen; deze module is niet voor niets de tweede (en niet de eerste) module in ons Jaarprogramma; het is onze visie dat je best éérst een aantal andere zaken begrijpt & kunt (dankzij module 1), voordat je aan de practice in module 2 begint. De online Vallei-cursus daarentegen is echt ontworpen als een 'stand-alone' cursus, waar geen voorkennis voor nodig is.

Praktische wenken:

 • Roept de Vallei-cursus jou, weet dan dat je via ons (Taotraining) een kortingscode kunt krijgen. Stuur ons daartoe een mailtje via helpdesk@taotraining.nl .
 • Roept Taotraining jou, maar is de stap naar een Jaarprogramma nog te groot, dan kun je altijd starten met onze online module 1 (à 297 euro). Je kunt later altijd nog overstappen (zonder extra kosten) naar het Jaarprogramma.
 • Blijf je twijfelen tussen Vallei en Taotraining, begin dan bij Vallei; je kunt later altijd nog doorstromen naar Taotraining (zoals véél Vallei-cursisten doen)
 • Hier vind je meer informatie over de Vallei-cursus voor vrouwen en voor mannen
 • Hier vind je meer informatie over het Jaarprogramma Parelbewustzijn
 • Hier vind je meer informatie over onze online module 1 - het Innerlijk Landschap

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT