Reinoud Eleveld Taotraining


Hallo, Reinoud Eleveld hier,

De laatste jaren hebben mijn team en ik hard gewerkt aan het aanbieden van een nieuwe, moderne en begrijpelijke interpretatie van taoïstische inwijdingskennis. Nu, voor het eerst in de geschiedenis, online te trainen. Het maakt je gezonder, vrolijker, wijzer. Dat belooft de training van de taoïsten in het oude China, de nei dan kung. Ik sta vierkant achter die bewering. Iedereen die niet bang is om deze niet-westerse kennis een kans te geven, kan aan de slag en de gezondmakende resultaten ervaren. Ik wens het iedereen toe.

Met zachte ogen,
handtekeningR

Parel 500Parelbewustzijn

Train jezelf gezonder, gelukkiger en wijzer in één jaar

Taotraining Jaarprogramma, onder leiding van Reinoud Eleveld - inschrijving geopend tot 1 maart 2018.

 

Hier vind je meer informatie

 

 

 

Wegens succes start ook een training in 2019 en volgt er een advanced training in 2020

Wat maakt Taotraining uniek?

Lao Tzu, de grondlegger van het taoïsme, was een mysterieuze verschijning. Feitelijk is weinig van hem bekend, maar het verhaal gaat dat hij op zeker moment de afzondering verkoos om de rest van zijn leven in stilte door te brengen. Een bootvaarder die hem de rivier over zette drong erop aan dat hij zijn kennis op zou schrijven, opdat deze niet verloren zou gaan. Dit resulteerde in de beroemde bamboerollen waarop Lao Tzu in 81 verzen de essentie van het taoïsme beschrijft. Dit vond plaats rond 600 voor Christus.

Lange tijd is de kennis van het taoïsme direct van leraar op leerling doorgegeven. Nikola Tesla, geen taoïst maar ook een briljante geest, schrijft: ‘Als je de geheimen van het universum wilt begrijpen denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.’ Het taoïsme onderschrijft dit van harte. Wanneer je bij een sifu traint brengt deze je ‘in trilling’ en zo leer je. Dit ‘in trilling brengen’ kan op veel verschillende manieren: via het woord, via beweging (Chi Kung), via meditatie (innerlijke alchemie) en sinds kort ook via het internet.

Taotraining is een unicum in de geschiedenis van het taoïsme. Reinoud Eleveld, een ervaren sifu met het moderne pragmatisme dat een taoïst eigen is, combineert in deze training alle methodes die op het moment beschikbaar zijn om de kennis helder en krachtig over te brengen. Wanneer Lao Tzu in deze tijd had geleefd had hij de Tao Te Ching op zijn Ipad geschreven en had hij het meteen op Facebook gezet.

Uiteraard vervangt het online trainen niet de directe overdracht. Bij Taotraining werken we met een unieke combinatie van online trainingen en ‘live events’ zoals lezingen, opleidingen en analoge trainingen van zowel Reinoud Eleveld als andere gespecialiseerde leraren en leraressen.

 

werkboekengroot

Online taotrainen betekent

  • Dat je de Nei dan kung (de interne alchemie) van de taoïsten in het oude China beoefent via een thuisstudieprogramma.
  • De lessen zijn samengesteld door Reinoud Eleveld, een zeer ervaren taotrainer.
  • Een les bestaat uit video’s (mp4) en audio-opnamen (mp3). Het zijn opnames van live trainingen uit het exclusieve 7-jaar programma.
  • Ook krijg je beschikking over rijkelijk geïllustreerde theorie.
  • Neem je deel aan het online programma dan krijg je toegang tot je persoonlijke 'digitale kluis’. Daarin vind je alle trainingsmaterialen de module die je volgt. Gemaakt door een team van professionele schrijvers, ontwerpers, filmers.  
  • Je kunt vragen stellen via email en ontvangt antwoord van Reinoud.
  • Je wisselt ervaringen uit in een afgeschermd TAO-cafe, met een facebook-achtige opzet.
  • Je traint in je eigen tempo, waar en wanneer het je schikt.

Meteen beginnen

interview 300

Wat is Taotraining?

Je traint om fitter, vriendelijker en verstandiger te worden. De taoïsten zeggen: de training maakt een voortreffelijk mens van je. De formules worden al twintig duizend jaar (en vermoedelijk langer) getraind, geperfectioneerd en overgedragen.

Taotrainer Reinoud Eleveld vertelt je meer.

Meer over online taotrainen

zomer2016 300

Trainingsdagen

Een taoïst loopt zijn eigen pad. Maar soms is het wijs (en gewoon leuk) om elkaar op te zoeken. Om je te laten inspieren en te profiteren van de kracht van de groep. Er staan trainingsdagen in de agenda waar je naartoe kunt komen. 

Maak live kennis met Taotrainen in Leusden.

Meer over live trainingsdagen

ijzerenhemd 300

Meteen beginnen

Nu voor iedereen toegankelijk: taoïstische tools om jezelf gezonder, blijer en wijzer te trainen. Je krijgt ze aangereikt via online modules, in klare taal en oefeningen die je meteen resultaat opleveren.

Begin vandaag nog met Taotrainen, online of met een combinatie van live en online.

Meer over de eerste module

Bestel modules

module 2 r

Trainingsmaterialen

tao tools2

Lezingen

archief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Sloterweg 1257
1066CJ  Amsterdam

Kamer van koophandel:68860218 

BTW nummer:NL857621476B01

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Klantenservice
1000 tekens over