Taotraining banner

Livestream lezing Seksuele Kung Fu

Seksuele energie ligt aan de basis van het bestaan. Alles vrijt, alles plant zich voort. Planten, dieren, mensen, het is één groot creatiefeest. Binnen het taoïsme wordt seksuele energie gezien als brandstof voor je spirituele ontwikkeling. Het individueel (middels mono-cultivatie) leren beheren en cultiveren van je seksuele energie wordt ook wel 'seksuele kung fu' genoemd. Het is één van de pijlers van de Taotraining en een belangrijk onderdeel van het Jaarprogramma.

Lezing gemist? Enige uren na de uitzending zal de video hier weer beschikbaar zijn om op een later tijdstip terug te kijken.

Elke maand een inspirerend artikel

Ontvang je graag bericht als we een webinar geven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, die we ongeveer een keer per maand versturen. Naast actuele info over onze webinars, trainingen etc. presenteren we daar ook altijd een nieuw, inspirerend achtergrond-artikel. Hier kun je je inschrijven.

Deel dit webinar met anderen

Ken je mensen die dit webinar misschien ook graag zouden zien? We zouden het zeer waarderen als je onze kennis helpt verspreiden. Je kunt de knoppen hieronder daarvoor gebruiken. Alvast bedankt!

[scriptless]
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT