skip to Main Content
Menu

Live trainingsdagen

Bij de Taotraining werken we met een unieke combinatie van online trainingen en live activiteiten zoals lezingen, trainingsdagen en opleidingen met Reinoud Eleveld.

Een live trainingsdag is een goede gelegenheid om kennis te maken met Reinoud Eleveld en met andere beoefenaars van de Taotraining. De fysieke aanwezigheid van een leraar geeft je training letterlijk meer body. Ook het trainen in groepsverband kan je inspiratie en enthousiasme een enorme boost geven.

Een aantal keren per jaar organiseert Taotraining een inspirerende trainingsdag op Landgoed ISVW in Leusden (vlakbij Utrecht). Elke trainingsdag staat in het teken van een specifiek thema.

Voor wie?

Iedereen is welkom. De trainingsdag is bedoeld voor mensen die al Taotraining doen, maar ook mensen die dat nog niet doen en willen kennismaken met Taotraining of met een specifiek thema zijn van harte welkom. We zorgen ervoor dat de trainingsdag voor beide groepen interessant is.

Thema’s

De trainingsdag is een mix van theorie en praktijk. Je krijgt uitleg over de oefeningen en daarna gaan we aan de slag. De oefeningen zijn niet fysiek zwaar, jong en oud kan ze doen, maar een dag als deze kan energetisch wel veel in beweging zetten en daarom toch vrij intens zijn. Uiteraard is daar alle ruimte voor en zorgen we ervoor dat je prettig en in balans weer naar huis gaat ’s avonds.

Tijden en maaltijden

We beginnen stipt om 10.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Er is dus ook een avondprogramma. Tussendoor zijn er verschillende koffie en thee-pauzes,
een lunchpauze (warme maaltijd) en een diner (kleine maaltijd).

De maaltijden bestaan uit een heerlijk uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische ingredienten en streekproducten van het seizoen.

Locatie

Onze vaste trainingslocatie is het groene, centraal gelegen Landgoed ISVW in de bossen van Leusden, grenzend aan Amersfoort. De locatie is praktisch en prachtig, op 6 hectare eigen bosgebied aan de rand van het landgoed Den Treek.

Kijk hier op de site van ISVW voor de routebeschrijving en details over openbaar vervoer en hun shuttle-dienst.

Boeken van een live dag

In de agenda vind je alle livedagen voor de komende periode, of ga direct naar de winkel om een ticket te bestellen.

Annuleren

Heb je je ingeschreven voor de training, maar ben je verhinderd? Je kunt je deelname kosteloos annuleren tot en met 14 dagen voorafgaand aan de training. Daarna maakt Taotraining definitieve kosten voor je deelname en is het inschrijfbedrag helaas niet meer restitueerbaar. Je kunt wel iemand anders in jouw plaats sturen. Mail ons dan s.v.p. de naam en het e-mailadres van je vervanger.

Stel je vraag

Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.