Module 1: Op weg naar wijsheid

 • Wil je kennismaken met de basis van het taoïsme, zoals onderwezen door de Lungmen uit Noord China?
 • Ben je nieuwsgierig naar de werkelijke betekenis van de Innerlijke Alchemie?
 • Wil je meer weten over de vijf vormen van bewustzijn?
 • Ben je benieuwd naar de verschillende inwijdingsfasen op het taoïstische pad?
 • Hou je van praktische, toepasbare oefeningen die de kennis in je bewustzijn verankeren?
 • Ben je op zoek naar zingeving?
 • Ben je op zoek naar een spirituele scholing waar het fysieke lichaam, seksualiteit, gezondheid en emoties een belangrijke plek innemen?
 • Wil je zelf ervaren wat die I-kracht nou precies is?
 • Hou je van bewegen?
 • Wil je de grenzen van je werkelijkheid oprekken?
De Innerlijke glimlach

De eerste stap op het pad van Taotraining

In Module 1 maak je kennis met de belangrijkste basis-tools van het taoïstische pad van zelfgenezing en bewustzijnsontwikkeling. Ze zijn praktisch, makkelijk en ze bieden je meteen resultaat. Je gebruikt ze om naar binnen te gaan en voorzichtig contact te maken met je innerlijke wereld, de dimensie van de werkelijkheid waar echte verandering en groei plaatsvindt.

Wat leer je nog meer?

 • Werken met I-kracht. De I-kracht iets heel anders dan concentratie, wilskracht of je best doen. In zekere zin zijn I-kracht en wilskracht elkaars tegenovergestelden, terwijl ze allebei als doel hebben om werk te verzetten, energie en daadkracht te mobiliseren, actief en efficiënt te zijn. Alleen: van wilskracht word je moe en van I-kracht rust je uit. Wilskracht creëert uitputting en stress. I-kracht creëert ontspanning en een oneindige bron van vitaliteit. De I-kracht is tevens je persoonlijke sleutel naar het Innerlijke Landschap. In zekere zin is de I-kracht de basis van de Taotraining.
 • De Innerlijke Glimlach, het penseel van de innerlijke alchemie. Je leert zacht en respectvol reizen door je eigen binnenwereld. Van orgaan naar orgaan, tot aan de diepere lagen van je innerlijke landschap. De effecten zijn zeer helend, zowel fysiek als emotioneel.
 • Hoe je bouwt aan een solide structuur, zowel fysiek als emotioneel.  Je leert een set ofeningen waarmee je letterlijk en figuurlijk ruggengraat kweekt. Niet door je spieren te trainen, maar door de bindweefsels te activeren en het skelet in zijn meest krachtige positie te gebruiken. Het zijn technieken van de IJzeren Hemd, de meest grondende oefeningen die de taoïsten in huis hebben.
 • Hoe je Slaapschuld aflost en de Droomtraining traint. Het zijn oefeningen die je 's nachts doet. Een notie die waarschijnlijk moet wennen, maar wie het een kans geeft ervaart al snel de logica. Je gaat het lucide dromen activeren, het ‘wakker worden in de droom’. Dit heeft als effect dat je ook overdag meer ‘wakker’ bent en bewust sturing kunt geven aan je leven.
 • Hoe je het contact met de buik herstelt. In de buik huist de warmte van de levenskracht. Je gaat het vuur verder opstoken en de kwaliteiten die bij de buik horen - gezondheid, humor, instinct - verder ontdekken en ontwikkelen.
 • Hoe je bewustzijn functioneert. In de taoïstische training ga je je bewustzijn op nieuwe manieren leren gebruiken (kwalitatief), en letterlijk vermeerderen (kwantitatief) middels seksuele transformatie. Maar wat is bewustzijn? De taoïsten zien een samenspel van vijf elementen. Deze begrijpen is elementair voor jouw groeiende wijsheid en inzicht in hoe je als persoon functioneert en met de wereld interacteert.

Interessant? 

Schrijf je in voor een gratis introductie in de vorm van drie inspirerende e-mails over Module 1

Meteen beginnen met Module 1

Je investering voor Module 1 is € 247,-*

Je hebt altijd 30 dagen om te beslissen of het voor je voldoet.

Bestel Module 1

* De investering in een module van Taotraining staat vast en is voor elke module hetzelfde. Taotraining is geen stichting, maar wel een idealistische organisatie. Inkomsten worden voor de volle 100% geïnvesteerd in het verspreiden van meer kennis en wijsheid.

Wat je krijgt:

Interview video's (essentials)

Reinoud Eleveld leidt alle theorie voor je in. Centrale vragen zijn steeds: waarom leer je dit? Wat heb je eraan?

Meer dan 35 pagina's theorie

Hierin worden helder, gedetailleerd en uitgebreid de theorie, achtergronden en oefeningen beschreven.

Gedetailleerde instructie filmpjes

Reinoud demonstreert hier de belangrijkste oefeningen.


Audio-meditaties

Deze kun je op je telefoon downloaden en overal afspelen.


Mooie illustraties

Ze maken de theorie visueel en je helpen de oefeningen beter te begrijpen.

Droomtraining

Een nieuwe serie Droomtraining oefeningen. Dit behelst zowel IJzeren Hemd oefeningen en liggende oefeningen op een matje.

Bonus

De mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail. Vragen worden voorgelegd aan Reinoud. Je krijgt ook toegang tot onze uitgebreide FAQ-bibliotheek.

Toegang tot het online Tao-café. Je kunt, als je wilt, ervaringen uitwisselen met andere deelnemers in een gesloten Facebook-groep.

Mails van de sifu. Eens per week krijg je een e-mail van Reinoud Eleveld, ter ondersteuning en inspiratie.

Praktische vragen

1. Hoeveel tijd kost het me?

De gemiddelde tijd die mensen gebruiken om Module 1 door te werken is 1-2 weken per les. Er zijn 7 lessen, dus reken op minimaal 7 weken. Het is aan te raden om voor jezelf een soort schemaatje te maken, waarbij je bv. 30 minuten per dag, of een uur per 2 dagen, reserveert om met de module bezig te zijn. Nu is uiteraard het voordeel van online trainen dat je het in je eigen tempo kunt doen. Uit ervaring blijkt er een natuurlijk ritme te ontstaan waarbij je een tijdje enthousiast en intensief bezig bent, waarna je de behoefte krijgt om het materiaal weer een paar dagen of weken te laten liggen. Dit volgt helemaal het Yin-Yang ritme van de Tao, dus dat is prima.

2. Kan ik het materiaal downloaden?

Ja, al het audio-materiaal kun je downloaden. Alle begeleide oefeningen kun je op je telefoon of mp3-speler zetten, zodat je ze op elk moment kunt doen. De filmpjes en de theorie kun je niet downloaden, maar wel ten alle tijden online bekijken. De training is goed te volgen op je tablet of telefoon. Je krijgt hiermee ook toegang tot alle updates – extra filmpjes bijvoorbeeld – van de training. We blijven het materiaal verbeteren en we nemen feedback van deelnemers zeer serieus.

3. Wat als ik al makkelijk toegang heb tot mijn Innerlijke Landschap?

Dat is fantastisch. Je hebt in dat geval een voorsprong op een heleboel andere mensen. Veel mensen hebben via andere weg hun gevoelsbewustzijn ontwikkeld of zijn 'naturals': de gevoeligheid en het vermogen om in het Innerlijk Landschap te manoeuvreren is op wonderbaarlijke wijze actief gebleven. In deze module leer je begrijpen wat je eigenlijk intuïtief al doet en hoe deze vermogens nog verder te ontwikkelen.

5. Wat als ik later met de training wil beginnen?

Geen punt, na de aanschaf van de training kun je ten alle tijden bij het materiaal. Dat zal nog zeker een aantal jaar mogelijk zijn (vermoedelijk veel langer). Je bepaalt je eigen tempo. Er worden tweewekelijks coachende e-mails naar je verstuurd, zogenaamde ‘Mails van de sifu’. We raden aan om die in een mapje op je computer te bewaren. Je pakt ze erbij als je ze nodig hebt.

6. Hoe werkt de garantieregeling?

Als de module Parelbewustzijn niet bij je past, dan kun je ons binnen 30 dagen een mailtje sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag binnen enkele dagen gerestitueerd. Je inlog-code wordt gedeactiveerd.

7. Wat als ik (live) ondersteuning nodig heb?

Je kunt al je vragen per e-mail stellen. Je krijgt altijd antwoord via iemand van de klantenservice. Inhoudelijke vragen worden voorgelegd aan taotrainer Reinoud Eleveld. Alle vragen en antwoorden worden opgenomen in een groeiende FAQ-bibliotheek, waartoe je ook toegang hebt. Daarnaast organiseren we regelmatig lezingen en trainingsdagen waar je aan mee kunt doen en waarvan we je ruim van te voren op de hoogte stellen.

Meteen beginnen met Module 1

Je investering voor Module 1 is € 247,-*

Je hebt altijd 30 dagen om te beslissen of het voor je voldoet.

* De investering in een module van Taotraining staat vast en is voor elke module hetzelfde. Taotraining is geen stichting, maar wel een idealistische organisatie. Inkomsten worden voor de volle 100% geïnvesteerd in het verspreiden van meer kennis en wijsheid.

Garantie

Mogelijk vind je het spannend om te investeren in een online product. Daarom bieden we een garantie van 30 dagen. Je kunt dus meedoen zonder risico. Mocht je achteraf twijfels hebben over je beslissing, stuur ons dan een mailtje. Indien je echt wilt stoppen met de training krijg je het aankoopbedrag gerestitueerd. Samen komen we er altijd uit.

Blijf op de hoogte
ontvang de nieuwsbrief

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT
pencilmoonmusic-notecamera-videoclocktext-align-justify