Taotraining banner

Handleiding starten met de online training

We tonen hier hoe je kunt starten met de online modules van Taotraining:

Inloggen

De makkelijkste manier is inloggen zonder wachtwoord (!). Dat kan via deze pagina. Klik op 'Email de link', vul je e-mailadres in (hetzelfde dat je gebruikt hebt bij je aankoop) en we sturen je een mail met een 'magische link', waarmee je direct toegang krijgt tot het cursistendeel van de website.

Log je toch liever in mét wachtwoord, klik dan op diezelfde pagina op 'Login with username and password' (onder de knop 'Email de link') en vul op de nieuwe pagina je inloggegevens in. NB: je gebruikersnaam = je e-mailadres! Heb je nog geen wachtwoord of ben je het vergeten? Je maakt hier een (nieuw) wachtwoord aan.

Een aantal praktische wenken:

  • Heb je meer dan 5 keer een verkeerd wachtwoord ingevoerd, dan wordt je inlog tijdelijk uitgeschakeld. Na circa 15 minuten kun je opnieuw inloggen.
  • Heb je meer dan 10 keer een foutief wachtwoord geprobeerd, dan word je definitief geblokt. Hier helpen we je in dat geval graag verder.
  • Wachtwoord vergeten of niet zeker meer of je de juiste gebruikt? Stel dan een nieuw wachtwoord in via deze pagina

Helpt bovenstaande je niet uit de brand? Gebruik dan ons contactformulier en kies voor "Melden technisch probleem". Dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Mijn online module vinden

Na het inloggen kom je op de cursisten pagina en zie je bovenaan de pagina dat het menu is veranderd. Je krijgt daar het menu "MIJN TRAININGEN" erbij.

Wanneer je daar op klikt krijg je de trainingen te zien waarvoor je bent ingeschreven.

Menu

Klik op de titel van de module die je wilt raadplegen om direct in de training komen.

Navigeren binnen de online module

Elke online module is opgebouwd uit 'lessen', met per les een x aantal 'onderwerpen'.

Op een groter scherm vind je het overzicht van de lessen en onderwerpen rechts, op een kleiner scherm zoals een telefoon vind je het aan de onderkant.

Het overzicht van module 1 ziet er zo uit:

Menu Ingeklapt

Wil je ALLE onderwerpen van de complete module zien, klik dan bovenaan het overzicht op UITKLAPPEN. Onder alle 12 de lessen van module 1 worden dan de onderwerpen van die les zichtbaar. Door op zo'n onderwerp te klikken, ga je er direct naartoe.

Wil je starten met les 1, klik dan op '1 Innerlijk Landschap'. Je komt dan op een pagina met een zogeheten 'essential', een video van ca. 10 tot 15 minuten waar Reinoud in gaat op de essentie van die les. Elke les begint met zo'n essential.

Door op les 1 te klikken, worden in het overzicht automatisch de (13) onderwerpen van les 1 zichtbaar:

Menu Expanded

Heb je de essential bekeken en wil je verder met les 1, klik dan NIET op de knop 'Volgende les' onderaan die pagina! Eerlijk gezegd is dit niet zo'n handige knop, want als je daarop klikt ga je direct naar les 2, terwijl je natuurlijk eerst alle onderwerpen van les 1 wilt doornemen.

Om naar het eerste onderwerp van les 1 te gaan, klik je in het overzicht op '1.1 Van potentie naar manifestatie'.

Als je 1.1 hebt gelezen, kun je rechtsonder wél klikken op de knop 'Volgende onderwerp'. Daarmee ga je automatisch naar 1.2, etc.

Volgende Onderwerp

Je voortgang in de module wordt visueel weergegeven met vinkjes in het overzicht, zodat je altijd gemakkelijk kunt zien waar je was gebleven.

Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT