Taotraining banner

Iron Shirt of Golf

Iron Shirt of Golf is de eerste en enige golfschool die breekt met de traditie dat golfers vroeg of laat vastlopen en daarna zelfs achteruitgaan. Onze overtuiging: dat je, dankzij een innovatieve mix van fundamentals - technisch én mentaal, bewezen in de martial arts - de rest van je leven kunt groeien als golfer. Onze innige wens: jou dat te laten ervaren, want we gunnen iedereen de opwinding en de voldoening die horen bij elk stapje voorwaarts. De kern van onze aanpak: we leren je bewegen vanuit maximale (skelet)structuur - ‘iron’ - en minimale (spier)spanning - ’shirt’. Speciaal voor alle golfliefhebbers die verlangen naar méér en die bereid zijn om daarvoor te werken.

https://ironshirt.golf/

Vallei-orgasme.nl

De technieken en ideeën die in de school Vallei-orgasme worden uitgedragen, zijn afkomstig van het taoïsme, de Chinese filosofische stroming.

Taoïsten kijken met een gezond verstand naar de wereld. Naar het menselijk lichaam kijken ze op twee manieren: naar het uiterlijke lichaam en het innerlijke lichaam. Met het innerlijk lichaam wordt energie aangeduid.

De taoïsten zien seksuele energie – de energie die je opwekt bij iedere vorm van seksualiteit - als de bron van het leven: je kunt er gezond en vitaal door worden. Ze onderscheiden twee soorten seksualiteit: voortplantingsseksualiteit - ons welbekend - en transformatieseksualiteit.

Bij transformatieseksualiteit stroomt de seksuele energie naar jezelf, in plaats van naar de baby of terug naar moeder aarde (menstruatie). Transformatieseksualiteit is de vorm die wordt geleerd in de school van vallei-orgasme. In het online programma van vallei-orgasme leren vrouwen hoe ze de seksuele energie transformeren en voor zichzelf kunnen inzetten.

https://vallei-orgasme.nl (vrouwen)
https://meervoudige-man.nl (mannen)

Tao Tools

Online winkel met soms lastig verkrijgbare trainingsmaterialen, eigen publicaties en meer.

https://tao.tools

Blijf op de hoogte
TAOTRAINING
Da Costastraat 27HS
1053 ZA   Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT