Taotraining banner
Home Events Lezing over Hitte 11 juni
Lezingen 1140

Lezing over Hitte 11 juni

Het werken met ‘Hitte’, het transformeren van de orgastische kracht van de mens, kent grofweg twee thema’s: 1. ‘orgastisch doorbloeden’ en  2 ‘revitaliseren van het skelet’. Oud worden komt feitelijk neer op het oplossen van ons skelet, van ons botweefsel en het residu daarvan laten neerslaan in ons bloedvatenstelsel. Een Westers mens eindigt met een krimpend, bros skelet en een bloedvatenstelsel wat verkalkt is. Door te leren werken met ‘orgastisch doorbloeden’ en  het ‘revitaliseren van het skelet’, ontstaat een tegenkracht: Ouder worden met een krachtige, gezonde en ‘geladen’ botten en een open en soepel stromend bloedvatenstelsel. Reinoud neemt ons in deze lezing in vogelvlucht mee in de geheime methodes van deze het werken met ‘Hitte’.

Deze lezing is opgezet om familie en vrienden van de deelnemers aan de programma's de gelegenheid te geven om kennis te maken met de materie. Zo blijf je als partner, familielid of vriend op de hoogte en krijg je een interessant kijkje in waar de training nou eigenlijk over gaat. Voor de deelnemers zelf is het een prettige (optionele) manier om het weekend te beginnen. Deze lezingen zijn ook toegankelijk voor iedereen, maar dus niet per se bedoeld ter introductie.

Taotraining organiseert elk jaar een cyclus van meerdere lezingen, gegeven door Reinoud Eleveld.

Als je boekt voor een lezing, hou er dan rekening mee dat we die weer moeten annuleren maar we storten altijd je geld terug dus dat is risicoloos.

Praktisch
We maken kort voor de datum bekend hoeveel mensen een plaats kunnen krijgen. Alleen met reservering is er toegang mogelijk. Aan de deur kunnen we helaas geen kaartjes meer verkopen.
Een kaartje kost € 10,-. Met dat kaartje kun je gratis een introducé meenemen!
De lezingen duren van 20.00 tot 22.00 uur. We beginnen altijd stipt om 20:00 uur, dus zorg dat je op tijd bent. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje thee en om je rustig te installeren.

We houden ons ten alle tijde aan de richtlijnen van de overheid. We willen je ook vragen bij klachten thuis te blijven.

Datum

11 jun 2021
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00
Landgoed Zonheuvel

Locatie

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn
Website
https://landgoedzonheuvel.nl
Taotraining

Organisator

Taotraining
Email
helpdesk@taotraining.nl
QR code
Blijf op de hoogte
TAOTRAINING
Sloterweg 1257
1066CJ . Amsterdam
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT