Taotraining banner
Home Events - Taotraining Advanced weektrainingen Wisdom Advanced training Wisdom Nei Kung en Energetische Krijgskunst 2024
Module Header 2020 Module5 Notxt

Advanced training Wisdom Nei Kung en Energetische Krijgskunst 2024

Wijsheid

Compassieparel en de acht Wonderkanalen

Deze Advanced training is een inwijding in de taoïstische dieptepsychologie. Je krijgt een vergaand inzicht in je eigen (schaduw)bewustzijn. Je ontwikkelt een groeiend vermogen tot detraumatiseren. En je leert spectaculaire & krachtige (meditatie)technieken die het absolute hart van de Eerste Inwijding vormen. Zo zet je Wijsheid voor eens en voor altijd in de driver seat van jouw wezen.

Het hart van elke Advanced training is een intense 7-daagse waar deelnemers dag en nacht trainen.

Je krijgt tevens toegang tot een schat aan online materiaal:

  • Meteen na je inschrijving kun je starten met online module 8 over de Compassieparel; deze word je geacht voorafgaand aan de trainingsweek te doorlopen.
  • Na afloop van de trainingsweek krijg je ca. 3 maanden lang online ondersteuning. Dit in de vorm van extra video’s, meditaties en ‘mails van de sifu’. Dit materiaal is bedoeld om je te helpen bij het verteren van de trainingsweek en het verankeren van het materiaal in je dagelijks leven.
  • Twee keer kun je meedoen aan een webinar met Reinoud: de eerste pakweg een maand voor de trainingsweek, de tweede tegen het einde van het Advanced traject.

Deze Advanced training is bedoeld voor iedereen die de Parel-training (module 1 t/m 4) heeft doorlopen en zich verder wil ontwikkelen op het taoïstische pad.

Als je module 8 in het verleden al hebt aangeschaft, krijg je automatisch 200 euro korting op het totaalbedrag.

Tags:

Datum

07 - 13 jul 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 18:00

Locatie

Landgoed ISVW
Landgoed ISVW
Dodeweg 8, 3832 RD Leusden
Website
https://www.landgoedisvw.nl/

Organisator

Taotraining
Taotraining
Email
[email protected]
QR code
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT