fbpx
Loading Evenementen

« Alle Evenementen

 • This event has passed.

Trainingsdag (inclusief Module 3) - Seksuele Kung Fu

1 juni @ 10:00 - 17:30

€147
Trainingsdag Header 1280x384p

Trainingsdag Seksuele Kung Fu: het 'Medicijn'

Seksuele kung fu betreft oude taoïstische technieken om opgewonden seksuele energie te transformeren tot een zeer verfijnde vorm van energie, ook wel ‘het Medicijn’ genoemd, die je gezondheid en bewustzijnsontwikkeling in hoge mate ondersteunt. Je leert om op een betamelijke, dat wil zeggen veilige en verantwoorde wijze, de krachtige energie van opwinding in je lichaam te verzamelen en door je lichaam te laten circuleren.

Een trainingsdag bestaat altijd uit twee elementen:

 • de online module, in dit geval module 3 over Seksuele Kung Fu: het 'Medicijn' (NB: er is een module 3 voor mannen en een module 3 voor vrouwen). Deze module volg je zelfstandig, waar en wanneer je maar wilt, voorafgaand aan de trainingsdag zelf, zodat je goed beslagen ten ijs komt op 1 juni en je tijdens de trainingsdag echt de diepte in kunt. Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online module en kun je meteen beginnen met trainen. Meer informatie over Module 3 en wat je daarin leert vind je hier: Module 3 voor mannen & Module 3 voor vrouwen.
 • de live dagtraining zelf. Deze vindt plaats in een groep onder leiding van Reinoud Eleveld. Tijdens deze dag verdiep je de in de online module opgedane kennis. Deze specifieke training is op zaterdag 1 juni in het ISVW te Leusden.


Meteen bestellen

Wat je krijgt

Tijdens de live training op zaterdag 1 juni 2019:

 • 6 uur groepstraining onder leiding van Reinoud Eleveld. Tussen 10.00 en 17.30 uur ga je aan de slag met het materiaal van Module 3: samen trainen, zowel meditatief als fysiek, als het weer het toelaat deels buiten en met alle gelegenheid tot het stellen van vragen en interactie met Reinoud en de andere deelnemers.
 • Biologische lunch (warme maaltijd) tussen 13.00 en 14.00 uur. De maaltijd bestaat uit een uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken van het ISVW werkt zoveel mogelijk met streekproducten van het seizoen.
 • Onbeperkt thee en koffie.

Als onderdeel van Module 3:

 • 10 Interview-video’s. Taotrainer Reinoud Eleveld leidt de theorie voor je in.
 • Meer dan 50 pagina’s theorie over de seksuele kung fu, de bijbehorende oefeningen en hoe je ze traint.
 • Ruim 20 illustraties die je helpen de oefeningen beter te begrijpen.
 • 8 begeleide meditaties. Zet ze op je telefoon of mp3-speler en je kunt ze overal trainen.
 • 3 Gedetailleerde instructiefilmpjes, een Chi Kung en twee IJzeren Hemd-oefeningen.
 • De mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail. Vragen worden voorgelegd aan taotrainer Reinoud Eleveld. Je krijgt ook toegang tot een groeiende en uitgebreide FAQ-bibliotheek.
 • Toegang tot het online Tao-café op Facebook.
 • E-mailcoaching, de ‘Mails van de sifu’. Eens per twee weken krijg je adviezen van taotrainer Reinoud Eleveld. Ze zijn inspirerend en houden je bij de les.

Informatie over wat je leert in Module 3 vind je hier: Module 3 voor mannen & Module 3 voor vrouwen.

Meteen beginnen

De trainingsdag vindt plaats op 1 Juni, maar dankzij de online module kun je dus nu al beginnen met trainen.

Deelname aan de trainingsdag kost 297 euro. (Dat is dus inclusief Module 3 die los 247 euro kost!)

Heb je al toegang tot Module 3? Dan kun je meedoen aan de trainingsdag voor 147 euro.


Bestellen

Garantie

Mogelijk vind je het spannend om te investeren in een product dat deels bestaat uit een online training. Ook taoïstisch trainen kan nieuw voor je zijn. Daarom bieden we jou de volgende garantie aan:

 • Blijkt online trainen voor jou niet te werken, dan kun je dat binnen 30 dagen na je aankoop aangeven door ons een mailtje te sturen. We annuleren dan je toegang tot de online module en van je aankoopbedrag à 297 euro storten we 150 euro terug; je doet wel gewoon mee aan de live training op 1 juni.
 • Blijkt überhaupt de hele taotraining niet bij je te passen, dan kun je - ook binnen 30 dagen na je inschrijving - niet alleen je deelname aan de online module, maar ook je aanwezigheid bij de live training annuleren. Van je aankoopbedrag à 297 euro storten we 250 euro terug; 47 euro houden we als administratiekosten.

Annulering

Heb je je ingeschreven voor de trainingsdag, maar kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn bij de live training op 1 december? Laat het ons uiterlijk 16 mei weten. In dat geval kun je kosteloos meedoen aan een volgende live training rond dit thema. Meld je je af ná 16 mei, dan maakt Taotraining definitieve kosten voor je deelname en kun je helaas niet meer kosteloos meedoen aan een volgende training.

Deel dit:

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Datum:
1 juni
Time:
10:00 - 17:30
Cost:
€147
Evenement categorie:

Organisator

Taotraining

Venue

ISVW
Dodeweg 8
Leusden, 3832 RD Nederland
+ Google Map
Website:
http://www.isvw.nl
Deel dit:
Blijf op de hoogte

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT