fbpx
Loading Evenementen

« Alle Evenementen

Trainingsdag op weg naar Wijsheid: het Eerste Vuur

9 november 2019 @ 10:00 - 17:30

Trainingsdag Header 1280x384p

Glimlach 500

Trainingsdag op weg naar Wijsheid: het Eerste Vuur

Je leert werken met de belangrijkste basis-tools die de taoïsten in huis hebben. Ze zijn praktisch, makkelijk en ze bieden je meteen resultaat. Je gebruikt ze om ‘naar binnen te gaan’, eens voorzichtig contact te maken of om de boel eens goed op te ruimen. Je voelt je straks gegarandeerd frisser en leert jezelf op een dieper niveau kennen.

Een trainingsdag bestaat altijd uit twee elementen:

 • de online module, in dit geval module 1 - Op weg naar Inwijding: de Innerlijke Glimlach. Deze module volg je zelfstandig, waar en wanneer je maar wilt, voorafgaand aan de trainingsdag zelf, zodat je goed beslagen ten ijs komt op 1 december en je tijdens de trainingsdag echt de diepte in kunt. Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online module en kun je meteen beginnen met trainen. Meer informatie over module 1 en wat je daarin leert vind je hier.
 • de live dagtraining zelf. Deze vindt plaats in een groep onder leiding van Reinoud Eleveld. Tijdens deze dag verdiep je de in de online module opgedane kennis. Deze specifieke training is op zaterdag 1 december in het ISVW te Leusden.

Wat je krijgt

Tijdens de live training op zaterdag 9 november:

 • 6 uur groepstraining onder leiding van Reinoud Eleveld. Tussen 10.00 en 17.30 uur ga je aan de slag met het materiaal van Module 1: samen trainen, zowel meditatief als fysiek, als het weer het toelaat deels buiten en met alle gelegenheid tot het stellen van vragen en interactie met Reinoud en de andere deelnemers.
 • Biologische lunch (warme maaltijd) tussen 13.00 en 14.00 uur. De maaltijd bestaat uit een uitgebreid biologisch buffet waarin rekening is gehouden met de meest gangbare dieetwensen (vegetarisch, gluten-, lactose- en suikervrij). De keuken van het ISVW werkt zoveel mogelijk met streekproducten van het seizoen.
 • Onbeperkt thee en koffie.

Als onderdeel van Module 1:

 • 6 Interview-video’s. Taotrainer Reinoud Eleveld leidt de theorie voor je in.
 • Meer dan 50 pagina’s theorie waarin wordt uitgelegd wat ‘Op weg naar Inwijding’ precies betekent, welke oefeningen erbij horen en hoe je ze traint.
 • Ruim 20 illustraties die je helpen de oefeningen beter te begrijpen.
 • 4 Begeleide audio-oefeningen. Zet ze op je telefoon of mp3-speler en je kunt ze overal trainen.
 • 3 Gedetailleerde instructiefilmpjes, een Chi Kung en twee IJzeren Hemd-oefeningen.
 • 3 Begeleide audio-oefeningen waarmee je de Innerlijke Glimlach op verschillende manieren kunt trainen.
 • De mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail. Vragen worden voorgelegd aan taotrainer Reinoud Eleveld. Je krijgt ook toegang tot een groeiende en uitgebreide FAQ-bibliotheek.
 • Toegang tot het online Tao-café op Facebook.
 • E-mailcoaching, de ‘Mails van de sifu’. Eens per twee weken krijg je adviezen van taotrainer Reinoud Eleveld. Ze zijn inspirerend en houden je bij de les.
 • Professionele video-opnames van een compleet trainingsweekend over Inwijding. De opnames zijn gemaakt tijdens het 7-Jaarprogramma.

Meer informatie over module 1 en wat je daarin leert vind je hier.

Meteen beginnen

De trainingsdag vindt plaats op 9 november, maar dankzij de online module kun je dus nu al beginnen met trainen.

Deelname aan de trainingsdag kost 297 euro. (Dat is dus inclusief Module 1 die los 247 euro kost!)

Heb je al toegang tot Module 1? Dan kun je meedoen aan de trainingsdag voor 147 euro.

Garantie

Mogelijk vind je het spannend om te investeren in een product dat deels bestaat uit een online training. Ook taoïstisch trainen kan nieuw voor je zijn. Daarom bieden we jou de volgende garantie aan:

 • Blijkt online trainen voor jou niet te werken, dan kun je dat binnen 30 dagen na je aankoop aangeven door ons een mailtje te sturen. We annuleren dan je toegang tot de online module en van je aankoopbedrag à 297 euro storten we 150 euro terug; je doet wel gewoon mee aan de live training op 1 december.
 • Blijkt überhaupt de hele taotraining niet bij je te passen, dan kun je - ook binnen 30 dagen na je inschrijving - niet alleen je deelname aan de online module, maar ook je aanwezigheid bij de live training annuleren. Van je aankoopbedrag à 297 euro storten we 250 euro terug; 47 euro houden we als administratiekosten.

Annulering

Heb je je ingeschreven voor de trainingsdag, maar kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn bij de live training op 9 November? Laat het ons uiterlijk 24 Oktober weten. In dat geval kun je kosteloos meedoen aan een volgende live training rond dit thema. Meld je je af ná 24 Oktober, dan maakt Taotraining definitieve kosten voor je deelname en kun je helaas niet meer kosteloos meedoen aan een volgende training.

Details

Datum:
9 november
Time:
10:00 - 17:30
Cost:
€147 – €297
Evenement categorie:

Organisator

Taotraining

ISVW

Dodeweg 8
Leusden, 3832 RD Nederland
+ Google Map
http://www.isvw.nl
Module 1 + trainingsdag 09 November 2019
297,00
17 available
Trainingsdag 9 November 2019
147,00
17 available

Who's coming?

4 personen hebben zich aangemeld voor Trainingsdag op weg naar Wijsheid: het Eerste Vuur

Raymond Fränzel jannelies vermeulen Ben ter Horst monique warnaar
FOrmeel
Blijf op de hoogte

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT