Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing over True Heart

19 maart @ 20:00 - 22:00

Jaarprogramma Header 2020 2021

Voorafgaand aan elk weekend van het lopende Jaarprogramma kun je, als je wilt, een lezing bijwonen van Taotrainer Reinoud Eleveld over het thema van het aanstaande weekend. Deze lezingen zijn ook toegankelijk voor mensen die niet deelnemen aan het Jaarprogramma en zijn bedoeld om je intimi een kans te geven kennis te maken met waar je eigenlijk mee bezig bent. Het Jaarprogramma gaat invloed op je leven krijgen en om de veranderingen in goede banen te leiden kan het verstandig zijn om je zoon, broer, zus, moeder of wie dan ook kennis te laten maken met datgene wat je aan het trainen bent.

In deze lezing neemt Reinoud ons mee in de wereld van de bekende ‘Vijf elementen leer’ van de interne alchemisten van weleer uit het antieke China. Hij zal duidelijk maken wat de plek van ‘True Heart’, een Waarachtig Hart, is in de training van de Taoisten. Hoe je zelf contact krijgt met zo’n Waarachtig Hart en waarom het zo cruciaal is om te leren leven en werken vanuit zo’n droomachtig perspectief.

Omdat we het leuk vinden al je iemand meeneemt is elk kaartje geldig voor twee personen.

Het ISVW heeft ook nog een arrangement gemaakt met een diner en voorovernachting voor de mensen die het weekend een cursus volgen. Hier vind je meer informatie

Eerdere lezing gemist en nog eens terug luisteren of kijken? Zie https://tao.tools/producten/lezingen

of op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=QBRRkF531GY

Gegevens

Datum:
19 maart 2021
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://taotraining.nl

Organisator

Taotraining

ISVW

Dodeweg 8
Leusden, 3832 RD Nederland
+ Google Maps
http://www.isvw.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket lezing 19 maart 2021
10,00
Blijf op de hoogte
ontvang de nieuwsbrief

Taotraining

Sloterweg 1257

1066CJ . Amsterdam

KvK: 68860218

BTWno: NL857621476B01

CONTACT