Taotraining banner

Welkom bij Taotraining

"Op mijn vijftiende besloot ik dat ik tovenaar wilde worden. In mijn zoektocht naar magische kennis en formules reisde ik jarenlang over de hele planeet. Totdat ik in de jaren tachtig bij taoïstische Interne Alchemisten eindelijk vond waar ik feitelijk naar op zoek was: een veilig en compleet spoor richting voortreffelijkheid.
 
In de loop der jaren werden twee dingen mij steeds helderder. Eén: dat het eerste deel van dit pad, de ‘Eerste Inwijding’, puur goud is voor elk mens. Niet alleen als je net begint aan je reis van duizend mijlen, maar ook als je al lang aan bewustzijnsontwikkeling doet. Want, twee, juist deze kennis - over onder andere transformatie-seksualiteit en Parelbewustzijn - is zowel heel fundamenteel als in de meeste mysteriescholen enorm onderbelicht. 
 
Het werd mijn levensmissie om hier verandering in te brengen. Dit maakt van Taotraining één van de weinige mysteriescholen die de Eerste Inwijding zo grondig, gelaagd en volledig aanbieden. Het is het materiaal waarover ik zelf op mijn vijftiende maar wat graag had beschikt - en dat nu klaarligt voor jou. Voel je uitgenodigd om het te gebruiken - ten voordele van jezelf, de ander en het grotere geheel.
 
Met zachte ogen,
 
Reinoud Eleveld"
handtekeningR

Taotraining

Taotraining is een moderne mysterieschool, gebouwd op voorheen geheimen formules uit het antieke China. Op aardse, toegankelijke wijze faciliteren we mensen bij het veilig en duurzaam ontwikkelen van hun gezondheid, vitaliteit, bewustzijn en spirituele vermogens. Het speerpunt van de training is de ontwikkeling van Wijsheid, met getransformeerde seksuele energie als de stuwende kracht in dit proces.
Veel meer over Taotraining
Innerlijke landschap tekening

Op weg naar Wijsheid

Taoïstisch trainen? Een wijze man of vrouw worden? Je weet maar half waaraan je begint!
 
Met Taotraining heb je een onvoorstelbare schat aan informatie ontdekt. Paradigma-verschuivende kennis die uit onze cultuur is verdwenen, krachtige (meditatie)technieken waarmee je je leven kunt transformeren - dat is wat je te wachten staat als je in de training duikt. Het is ook best wel véél. Mocht je al het materiaal van Taotraining willen doorlopen, dan ben je zo zeven jaar verder. (Echt waar: in 2014 startte eenmalig een 7-Jaarprogramma; ruim 150 mensen schreven zich in, 80 daarvan zitten nu in het laatste jaar.)
 
Als Taotraining een boom zou zijn, dan is het Jaarprogramma Parelbewustzijn de stam. Zo’n Jaarprogramma is op zichzelf al een life changing reis. Maar tevens, voor de liefhebbers, het begin van nog veel meer.
 
Want heb je die stam, de basis, doorlopen, dan kun je kiezen uit vier ‘takken'. Live trainen bij Reinoud Eleveld, grondlegger van Taotraining, kan in deze vier spectaculaire Advanced trainingsweken. Deelnemers trainen dag en nacht rond thema’s als heling, krijgskunst, seksualiteit en Wijsheid.
 
En dan zijn er nog de ‘blaadjes': twee afsluitende trainingen waarin alles samenkomt en deelnemers de adembenemende stap naar Zwaardbewustzijn zetten.
 
Maar adem in, adem uit. Zoals Lao Tze gezegd zou hebben: elke reis van duizend mijlen begint met één stap. Neem vooral de tijd om kennis te maken en te proeven of jij en Taotraining bij elkaar passen. Hieronder helpen we je op weg met een aantal mogelijkheden.

De eerste stap 

Inspirerende artikelen

Pakweg één keer per maand versturen we een mail aan onze volgers. Altijd met voedende & inspirerende nieuwe inhoud plus actuele informatie over onze trainingen.
INSCHRIJVEN

Nader kennismaken

Wil je graag uitvinden of Taotraining bij je past? We bieden je met veel plezier een aantal heel laagdrempelige manieren om nader kennis te maken.
KENNISMAKEN

Starten met trainen

Wil je graag van start met Taotraining? Via onderstaande knop vind je een overzicht van de mogelijkheden.
STARTEN
Blijf op de hoogte
Aanmelden nieuwsbrief
TAOTRAINING
Kaap Hoorndreef 66 
(ruimte 3.12)
3563 AW Utrecht
KvK: 68860218
BTWno: NL857621476B01
CONTACT